Nesøya Idrettslag søker sportslig leder for fotball

Vår hovedtrener for fotball slutter hos oss i februar 2018, etter tre år med ansvar for gjennomføring av klubbens fotballsatsning. Vi søker nå en etterfølger med ambisjoner, engasjement og gjennomføringsevne for å ta vår fotballsatsning et skritt videre.

2017-09-30
Torunn Breilid

 

ROLLER OG ANSVAR

Spillerutvikler

Håndtering av hospiteringsordninger. Samarbeid, planlegging på forhånd og god kommunikasjon er avgjørende.

Trenerkoordinator

En sportslig administrativ rolle som innebærer å følge opp klubbens sportslige plan. Har ansvar for trenerforum og sikre at det er god aktivitet og at god differensiering blir ivaretatt på alle årstrinn.

Trenerutvikler

Dette er trenernes trener i klubben. Har ansvar for oppfølging og veiledning på feltet gjennom lagsbesøk og veiledning i praksis.

Treneransvarlig

Ansette trenere med riktig kompetanse i henhold til fortløpende behov og innenfor gitte budsjett.

Utdanningsansvarlig

Lage utviklingsplaner og økter for alle alderstrinn som støtte for ansatte og foreldretrenere samt koordinere utdanning av trener. Utviklingsplanene og øktene skal være i hht klubbens Sportsplan.

Fotballakademiet (FA)

Ansvarlig for etter-skoletid-tilbud for skolebarn fra 2. til 5. trinn.

FotballXtra

Ansvarlig for treninger for de som vil satse ekstra og få spisset sine individuelle ferdigheter, som et supplement til lagstrening og Fotballakademiet.

Fotballskoler og camper

Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av disse.

Materialansvarlig

Sørge for tilstrekkelig utstyr innenfor gitte budsjettrammer.

  

PERSONLIGE EGENSKAPER

Utvikling og ledelse

Skal fremstå som en rollemodell for spillere, trener og foreldre, og sette standarden. Fremstå med integriet på feltet. Være motiverende og engasjerende. Evne å utvikle andre. 

Struktur og system

Evne å jobbe strukturert og systematisk i hht klubbens planer. Organisere aktiviteter på en effektiv og inkluderende måte.

Selvstendig

Evner å jobbe selvstendig innenfor gitte rammer.

Sosiale evner

Like å jobbe med barn og ungdom samt ha pedagogiske evner.

 

KOMPETANSEKRAV

Minimum UEFA B lisens

Erfaring med administrativt arbeid rundt fotball

Ledererfaring

Norsk og engelsk muntlig og skriftlig

  

GENERELT

Dette er en 100% stilling med fastlønn, ettermiddags-, kvelds – og helgejobbing må påberegnes. 

Idrettslaget har stengt i skolens ferier, og følger arbeidsmiljøloven og ferieloven iht avvikling av ferie. Hovedferien skal tas i juli.

Stillingen rapporterer til daglig leder i NIL, har eget budsjettansvar og vil ha personalansvar for NILs timebaserte trenere.

 

Søknad som inneholder søknadsbrev, CV og attester sendes til NIL på epost post@nesoyail.no innen 20. oktober 2017.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kathinka Friis-Møller, medlem i gruppestyret for fotball, på telefon + 47 95 03 78 42. 

 

 

KORT OM NESØYA IDRETTSLAG

Nesøya Idrettslag er et fleridrettslag med fotball, tennis, håndball, friidrett, allidrett, seilsport og ishockey. Vi har ca 1300 medlemmer og holder til på Nesøya Idrettsanlegg med moderne fasiliteter som kunstgressbane med undervarme, kunstgressbane 7´er, friidrettsanlegg, tennishall og tre utebaner, ballbinge og Tufte-park. Vi har en fast stab på ca 10 personer som jobber fra 20 til 100 % og felles kontorfasiliteter i klubbhuset.

Les mer på våre nettsider!

 

KORT OM NESØYA

Nesøya ligger I Asker kommune, sentralt plassert langs E18 ca 11 km vest for Oslo. Øya har ca. 4 500 innbyggere, barneskole med flerbrukshall, 3 barnehager, butikk, deli og frisør. Idrettslaget er et sportslig og sosialt samlingspunkt på Nesøya, som bidrar til et godt oppvekstmiljø, tilhørighet og lokal identitet for Nesøyas beboere.

Kalender

Desember
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031